Profil

We gaan vooruitKabelproducent SAB - Wij zijn een van de toonaangevende fabrikanten van kabels, kabelbomen en temperatuurmetingen. Meer dan 60 jaar ervaring in kabelproductie, temperatuurmeting en regeltechniek hebben van een eenmanszaak een bedrijf gemaakt met bijna 500 medewerkers.

Onze kracht is niet alleen de productie van standaardproducten, maar ook de ontwikkeling en productie van speciale producten volgens de specificaties van de klant. Elk jaar produceren wij meer dan 1500 speciale producten op verzoek van onze klanten. Elk product is een uitdaging voor ons technisch team.

Wij van SAB Bröckskes zien onszelf als fabrikant en dienstverlener - in de zin van echt partnerschap en klantgericht werken. De kwaliteit van onze producten is bekend in meer dan 40 landen van de wereld. Onze klanten hebben onze producten intensief getest en bevestigen dat ze een langere levensduur hebben dan andere.

In alle productreeksen zijn we gecertificeerd volgens ISO 9001:2008. Daarnaast hebben we voor ons bedrijf een milieumanagementsysteem volgens ISO 14001:2004, een arbo- en veiligheidsmanagement volgens NLF/ILO-OSH 2001 en OHSAS 18001:2007 en een energiemanagementsysteem volgens DIN EN ISO 50001:2011 opgezet.

En onze toekomstige slogan is: We gaan vooruit!